logo

Richmond University di UK

Tarikh Tutup

Lokasi Pengajian

NA

Tahap Pengajian

N/A

Jumlah Pembiayaan

N/A

Butiran biasiswa

Gambaran keseluruhan
Richmond University mempelawa permohonan Biasiswa ijazah untuk pelajar antarabangsa.
KRITERIA
  • Biasiswa, dermasiswa dan geran diberikan kepada pelajar-pelajar sarjana muda berdasarkan pelbagai faktor termasuk pencapaian akademik semasa dan masa depan dan keperluan. Pelajar dikehendaki untuk melengkapkan permohonan untuk dipertimbangkan bagi biasiswa universiti atau dermasiswa.
  • Penerusan pengecualian yuran selepas tahun pertama adalah bersyarat ke atas pelajar itu mencapai PNG 2.5terkumpul bagi tahun akademik yang lepas, masih ada dalam kedudukan yang baik dan memberikan sumbangan positif kepada kehidupan universiti. Pengecualian bayaran dibatalkan untuk tahun akademik diberikan sekiranya pelajar tidak didaftarkan secara aktif untuk pengajian sepenuh masa sepanjang tahun akademik. Biasanya, Biasiswa Umum tidak boleh diadakan sempena apa-apa bentuk bantuan kewangan atau biasiswa daripada universiti.
BIDANG YANG DIUTAMAKAN
Biasiswa disediakan untuk mempelajari mana-mana kursus yang ditawarkan oleh Richmond University di UK.
AMAUN
  • Biasiswa dan dermasiswa bermula daripada £ 2000 bayaran pengecualian bagi setiap tahun di mana program ijazah pertama sepenuh masa boleh didapati. Ini adalah terbuka kepada semua pelajar pertama memasuki universiti pada tahun 2015.
  • £ 3,000 bagi mereka yang telah mencapai sekurang-kurangnya 320 mata UCAS tarif atau bidang yang setaraf universiti-dianggap mempunyai kelayakan di luar negara atau lain-lain. Di mana GCE termasuk dalam pengiraan ini, pemohon mestilah mencapai sekurang-kurangnya 320 mata daripada 3 mata pelajaran
  • £ 2,000 bagi mereka yang telah mencapai sekurang-kurangnya 300 mata UCAS tarif atau bidang yang setaraf universiti-dianggap mempunyai kelayakan lain. Di mana GCE termasuk dalam pengiraan ini, pemohon mestilah mencapai sekurang-kurangnya 300 mata daripada 3 subjek berbeza peringkat.
CARA UNTUK MEMOHON
Bakal pelajar boleh memohon sebaik sahaja mereka telah menerima tawaran tempat. Biasiswa, dermasiswa dan geran biasanya diberikan untuk tempoh program, tertakluk kepada mengekalkan piawaian akademik yang diperlukan dan menyumbang kepada kehidupan universiti.
TARIKH TUTUP
04 Januari 2016
Kriteria
NA
Disiplin
NA

Adakah anda berminat untuk mendapatkan info tentang biasiswa terkini yang sama seperti yang ditawarkan ini?
Jadilah orang pertama yang memohon biasiswa berkenaan sebaik sahaja ianya dibuka!

Biasiswa Popular

semak semua biasiswa

Perlukan
bantuan?
mail