Keseluruhan Info PENTING yang WAJIB anda Tahu dalam Permohonan UPU 2018/2019!

Diterbitkan oleh Afterschool.my pada Feb 07, 2018, 10:08 am

Memandangkan ramai yang masih kurang menyedari akan pembaharuan terkini dalam permohonan UPU 2018/2019, tidak kira lah sama ada pemohon lepasan SPM/Setaraf atau pun STPM/Setaraf. Kami di afterschool, mengambil inisiatif untuk menerbitkan sebuah e-book Panduan Permohonan UPU 2018/2019 secara PERCUMA kepada anda semua. Semua info yang anda WAJIB tahu dikongsikan selengkapnya, anda boleh KLIK MUAT TURUN dibawah untuk mendapatkan e-book panduan permohonan UPU ini :

 

 

Antaranya info lain yang turut dikongsikan merangkumi :

 

 

Oleh itu, untuk mendapatkan INFO LENGKAP permohonan UPU ini, kami nasihatkan anda untuk terus memuat turun secara PERCUMA. Selain panduan permohonan, kami turut kongsikan pelbagai tip penting untuk anda berjaya dalam permohonan. Semoga perkongsian ini dapat mengelakkan anda daripada melakukan sebarang kesilapan seterusnya berjaya ditawarkan ke program pengajian pilihan masing-masing. 

 

Suka diingatkan juga, walaupun anda memiliki keputusan yang baik berbanding rakan anda, sedikit sahaja kesilapan yang dilakukan, permohonan anda akan ditolak. Jadi sentiasalah beringat dan MUAT TURUN PERCUMA E-BOOK UPU yang dikongsikan ini sebagai panduan lengkap permohonan.

 

SEMOGA BERJAYA KAMI UCAPKAN. 

BERITA BERKAITAN
Berita Terkini

Perlukan
bantuan?
mail