Tip Dapat Full Marks Dalam Peperiksaan SPM!

Diterbitkan oleh Afterschool.my pada Sep 26, 2019, 09:17 am

SPM akan berlangsung tidak lama lagi. Kami yakin ramai yang sudah pun membuat persediaan dengan sebaiknya. Tetapi adakah anda yakin boleh mendapat markah penuh sekiranya berjaya menjawab soalan yang ditanya khususnya soalan berbentuk subjektif. 

 

Sekiranya anda tidak begitu yakin, anda boleh memuat turun Buku UlangKaji SPM (SPMRG) secara PERCUMA SAHAJA untuk mendapatkan tip menjawab soalan dengan betul daripada guru-guru pakar dan pengubal soalan SPM. Bagi mendapatkan tip berkenaan, sila klik pada pautan berwarna biru seperti berikut : BUKU ULANG KAJI SPM 2019.

 

 

Untuk makluman, SPMRG mengandungi 10 subjek penting SPM bagi kedua-dua aliran (sastera & sains) dan digubal oleh guru-guru pakar. Selain memuatkan soalan ramalan berserta jawapan, SPMRG berbentuk e-book ini juga turut berkongsikan skema pemarkahan bagi semua subjek. Dengan perkongsian berkenaan, dapat membantu anda menjawab soalan dengan betul seterusnya diberikan markah penuh oleh pemeriksa kelak. 

 

 

Koleksi soalan yang dimuatkan juga turut diakui oleh guru-guru sebagai koleksi soalan ramalan yang dijangka bakal keluar dalam peperiksaan nanti. Ianya juga telah dijadikan sebagai rujukan oleh majoriti sekolah-sekolah berprestasi tinggi sekitar Kuala Lumpur dan negeri Selangor terutamanya disaat akhir menjelangnya peperiksaan SPM. 

 

 

Kepada yang belum memuat turun, boleh klik : MUAT TURUN BUKU ULANG KAJI SPM 2019. PERCUMA dan tidak ada sebarang bayaran dikenakan. Diharapkan dengan penerbitan Buku SPMRG ini, dapat membantu anda mendapat keputusan yang cemerlang kelak. Selain itu, anda boleh juga merujuk artikel penting lain yang berkaitan dibawah. Semoga berjaya!. 

 

BERITA BERKAITAN
Berita Terkini

Perlukan
bantuan?
mailwhatsapp icon