University banner

Kenapa UNITAR International University pilihan terbaik?

  • UNITAR International University membina dan menjalinkan hubungan strategik bersama industri di dalam dan luar negara untuk meningkatkan kebolehpasaran graduan UNITAR selepas menamatkan pengajian.
  • UNITAR adalah salah satu institusi perintis di Malaysia yang diberikan lesen pembelajaran jarak jauh untuk mengendalikan programnya di seluruh rantau yang berbeza.
  • Kerjasama UNITAR dipacu ke arah akreditasi MQA serta standard profesional dan antarabangsa. Ini jelas melalui anugerah dan penghargaan yang telah diterima.
  • Ekosistem pembelajaran inovatif UNITAR disokong oleh sistem dan teknologi UNIEC (UNITAR Education Core) yang terdahulu.
  • UNITAR dilengkapi dengan kemudahan moden untuk memudahkan pelajar selain merangsang pembelajaran melalui UNIEC dan ruang kerjasama.
  • Aktiviti kokurikulum di UNITAR yang memberi tumpuan kepada pembangunan holistik pelajar telah membuka peluang kepada pelajar untuk mengambil bahagian, mengasah bakat kepimpinan dan terlibat dalam pelbagai pertandingan dan aktiviti yang telah dianjurkan.
  • UNITAR memandang berat akan masalah kewangan pelajar dan membantu mereka mendapatkan bantuan kewangan untuk melanjutkan dan meneruskan pengajian. Pelbagai dana biasiswa seperti Dana Biasiswa Karangkraf tersedia untuk pelajar cemerlang yang berniat untuk meneruskan pengajian di peringkat asasi, diploma dan pendidikan ijazah. Selain itu, para pelajar boleh memohon bantuan pinjaman pendidikan lain misalnya PTPTN, PPBU dan sebagainya. 

Gambaran Umum

Jenis institusi Universiti Swasta
Pengambilan Jan,Apr,Jun,Aug,Oct
Lokasi Kampus Petaling Jaya
Jumlah Kursus 34 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi UNITAR International University

UNITAR International University
UNITAR International University
3-01A, Level 3, Tierra Crest
Jalan SS6/3, Kelana Jaya
47301 Petaling Jaya
Selangor
Malaysiaia


[email protected]
Malaysia: +603 7627 7200

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi UNITAR International University

Berminat melanjutkan pengajian ke UNITAR International University di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai UNITAR International University?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail