ADVERTISEMENT
University banner

Kenapa Advance Tertiary College (ATC) Penang pilihan terbaik?

  • Advance Tertiary College (ATC) ditubuhkan sejak 30 tahun yang lalu untuk memberi peluang pendidikan kepada lepasan sekolah dan orang dewasa yang bekerja. ATC telah diiktiraf oleh University of London sebagai salah satu daripada enam institusi di dunia untuk menerima Anugerah Kecemerlangan bersempena Ulang Tahun ke-150 mereka. 
  • Universiti of London telah mengakui beberapa kali bahawa ATC adalah sekolah undang-undang persendirian yang paling berjaya di dunia dan merupakan satu-satunya sekolah undang-undang persendirian dengan penghargaan undang-undang daripada London.
  • Dalam dekad yang lalu, ATC telah menjadi sekolah undang-undang persendirian terbesar di rantau ini dengan dua kampus di Malaysia (Kuala Lumpur dan Pulau Pinang), satu di Singapura dan perkongsian usaha sama di Hong Kong dengan Universiti Politeknik Hong Kong. 
  • Universiti ini mempunyai lebih daripada 10,000 graduan yang kini terlibat dalam amalan undang-undang, sektor korporat, industri media dan perbankan. Siswazah ATC juga sangat berkemampuan dalam kedua-dua sektor pekerjaan tempatan dan antarabangsa. 
  • ATC kini menawarkan Program Sarjana Muda Sains, Perniagaan dan Undang-undang Cambridge, Sarjana Muda Undang-undang dari University of London, Sijil Amalan Undang-undang (CLP), Sijil Pengajian Perniagaan dan Diploma Pemasaran.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Jan,Jun,Sep
Lokasi Kampus George Town
Jumlah Kursus 5 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi Advance Tertiary College (ATC) Penang

Advance Tertiary College (ATC) Penang
Bangunan Tunas Utama,
Jalan Petaling,
50000 Kuala Lumpur, Malaysia


[email protected]
Malaysia: +603 2031 0266

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Advance Tertiary College (ATC) Penang

Berminat melanjutkan pengajian ke Advance Tertiary College (ATC) Penang di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Advance Tertiary College (ATC) Penang?

Perlukan
bantuan?
mail