University banner

Kenapa UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak pilihan terbaik?

  • Kampus bertaraf dunia yang terletak di tengah-tengah ibu negara negara ini dinamakan sebagai Universiti Tun Abdul Razak (UniRazak), bersempena dengan nama Perdana Menteri Malaysia yang kedua.
  • Universiti ini telah ditubuhkan selama  lebih dari satu dekad dan menerima pensijilan SIRIM dan Koridor Super Multimedia semasa diawal penubuhannya.
  • UNIRAZAK kini memberi tumpuan dengan memenuhi tuntutan khusus untuk industri tertentu. Kebanyakan pengkhususan ditumpukan kepada program keusahawanan dan pengurusan kepimpinan.
  • UNIRAZAK sedang berusaha untuk melahirkan barisan kepimpinan berkaliber untuk menguruskan pentadbiran negara negara dengan baik.
  • UNIRAZAK terdiri daripada Sekolah Perniagaan dan Keusahawanan Bank Rakyat, Sekolah Tun Abdul Razak dan Sekolah Perniagaan Siswazah, di mana pengetahuan dan pengalaman disatukan.
  • Program UNIRAZAK telah melaksanakan kerjasama untuk mencipta program-program di Sekolah Perniagaan dan Keusahawanan Bank Rakyat dengan Babson College, salah satu sekolah perniagaan peringkat tertinggi di Amerika.
  • Pelajar UNIRAZAK terlibat dalam banyak kegiatan kemasyarakatan, menaja makanan di sebuah surau yang mengadakan bengkel fotografi di sekolah tinggi.

Gambaran Umum

Jenis institusi Universiti Swasta
Pengambilan Jan,Feb,Mar,May,Jun,Jul,Sep,Nov
Lokasi Kampus N/A
Jumlah Kursus 30 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak

UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak
Universiti Tun Abdul Razak (UniRazak)
Capital Square, Block C & D
No. 8, Jalan Munshi Abdullah
50100, Kuala Lumpur
Malaysia


[email protected]
Malaysia: +603 7627 7000

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak

Berminat melanjutkan pengajian ke UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai UniRazak - Universiti Tun Abdul Razak?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail