University banner

Kenapa Kolej Antarabangsa Travex pilihan terbaik?

  • TRAVEX INTERNATIONAL COLLEGE dikenali sebagai institut pelancongan kemahiran tertua di Malaysia, Travex juga merupakan penyedia latihan keterampilan untuk kursus berkaitan pelancongan yang diluluskan dan diakreditasi oleh Kementerian Sumber Manusia. 
  • Objektif utama pusat ini adalah untuk menyediakan perkhidmatan sokongan pentadbiran dalam mencari kakitangan yang berkelayakan untuk industri pelancongan, penerbangan dan perhotelan. Latihan kesetiaan dan pelancongan juga disediakan.
  •  Di Travex International College, mereka menyediakan persekitaran pembelajaran yang kondusif, lebih daripada sekadar infrastruktur fizikal. Travex berkongsi pengetahuan dan kemahiran mereka dengan bebas. Mereka melihat kejayaan graduan sebagai kejayaan mereka. 
  • Program Di Kolej Antarabangsa Travex, para pelajar akan berjaya menceburui bidang kerjaya yang baik seperti pelancongan, penerbangan, perhotelan dan bahasa.
  • Kursus pengajian yang ditawarkan adalah Certificate in Foundation in Travel & Tourism, Diploma in Travel Management, Certificate of Competency in Tourist Guide dan Diploma in Hotel Management.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan
Lokasi Kampus Kuala Lumpur
Jumlah Kursus 4 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi Kolej Antarabangsa Travex

Kolej Antarabangsa Travex
1st Floor, Plaza First Nationwide,
161 Jalan Tun HS Lee, 50000 Kuala Lumpur,
Malaysia.


[email protected]
Malaysia: +603 2072 2673

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Kolej Antarabangsa Travex

Berminat melanjutkan pengajian ke Kolej Antarabangsa Travex di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Kolej Antarabangsa Travex ?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail