University banner

Kenapa Kolej TMC pilihan terbaik?

  • Kolej TMC adalah IPTS berlesen, ditubuhkan sejak tahun 1997 oleh pasukan teknokrat, kakitangan pentadbiran kanan dan pasukan elit akademik yang menumpukan untuk membawa kecemerlangan dalam pendidikan.
  • TMC mempunyai makmal-makmal terkini, bilik kelas, kemudahan komputer dan pensyarah sempadan saintifik. Kolej TMC telah membuat langkah yang mengagumkan dalam mewujudkan reputasi yang mantap sebagai sebuah kolej dengan dedikasi untuk mengutamakan kecemerlangan dalam menyumbang pengetahuan dan kemahiran.
  • Usaha TMC menjalin kerjasama dengan syarikat-syarikat multinasional dalam pelbagai bidang yang boleh mewujudkan peluang kerjaya yang luas kepada para pelajar kami. Ia menawarkan program asasi dan diploma di Malaysia dalam sains, seni, pengurusan hotel, teknologi maklumat, pengurusan perniagaan dan kejuruteraan elektronik. Ia juga menawarkan kursus dalam IELT dan terapi kecantikan profesional.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Jan,Feb,Apr,May,Jun,Aug,Oct,Dec
Lokasi Kampus N/A
Jumlah Kursus 7 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi Kolej TMC

Kolej TMC
TMC College A-GR-1, Block A Menara Uncang Emas (UE3) 85, Jalan Loke Yew 55200 Kuala Lumpur Malaysia

[email protected]
Malaysia: +603 928 21000

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Kolej TMC

Berminat melanjutkan pengajian ke Kolej TMC di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Kolej TMC ?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail