University banner

Kenapa The One Academy pilihan terbaik?

  • One akademi telah ditubuhkan pada tahun 1991 untuk menangani kekurangan profesional kreatif terlatih di pasaran kerja. Institusi ini dianugerahkan status MSC pada tahun 2003 dan juga dianugerahi Anugerah Khas oleh KPM yang mengakui rekod terkuat mereka dalam memupuk prestasi tinggi global.
  • Kampus utama One Academy terletak di Bandar Sunway, tetapi ia juga mempunyai Kampus Pulau Pinang, yang terletak di Jalan Anson. Ia menawarkan pengajian siswazah dalam bidang rekabentuk. Program Program ijazah ditawarkan dengan kerjasama Universiti Hertfortshire, membuka peluang kepada pelajar untuk dianugerahkan ijazah antarabangsa dalam dan di luar negara.
  • Antara program diploma yang ditawarkan oleh institusi: Reka Bentuk Multimedia, Pengiklanan & Reka Bentuk Grafik, Animasi Digital, Ilustrasi, Reka Bentuk Dalaman dan Pembuatan Reka Bentuk & Pereka Fesyen.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Jan,Apr,Sep
Lokasi Kampus Petaling Jaya
Jumlah Kursus 12 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi The One Academy

The One Academy
28 Jalan PJS 11/28A
Bandar Sunway
46150 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia


[email protected]
Malaysia: +603 5637 5510

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi The One Academy

Berminat melanjutkan pengajian ke The One Academy di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai The One Academy?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail