University banner

Kenapa PIIC - Putra Intelek International College pilihan terbaik?

  • Putra Intelek International College (PIIC) adalah satu-satunya institut pengajian tinggi utama dalam bidang pengurusan risiko perusahaan, perniagaan dan kajian forensik.
  • PIIC diasaskan oleh Handal Group pada tahun 2004, sebuah syarikat perintis dalam industri pengurusan risiko perusahaan selama lebih dari 22 tahun. PIIC telah memperoleh reputasi terbaik menerusi pengalaman gabungan para pakar dalam pelbagai bidang industri
  • Misi mereka adalah untuk menjana tenaga kerja berkemampuan untuk menyesuaikan permintaan industri dengan cara kebolehan, kecekapan, kemahiran dan sikap yang disengajakan secara otentik dalam menghadapi cabaran-cabaran korporat yang sedang berubah dalam proses globalisasi.
  • Program Di PIIC, pelajar belajar dari pensyarah korporat yang aktif dalam pelbagai industri yang memiliki kepakaran khusus dalam bidang mereka. Tanggungjawab utama mereka adalah menanamkan ciri-ciri yang diingini kepada para pelajar dan juga menjadikan mereka aset yang boleh dipasarkan pada masa hadapan.
  • Putra Intelek komited terhadap kreativiti, inovasi, dan kecemerlangan. Mereka menghargai integriti, kualiti, dan kerja berpasukan dalam semua yang kami lakukan sebagai moto kami ialah Pendidikan Menetapkan semula, mendefinisikan semula kualiti dan nilai pendidikan.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Jan,May,Sep
Lokasi Kampus N/A
Jumlah Kursus 9 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi PIIC - Putra Intelek International College

PIIC - Putra Intelek International College
Wisma HANDAL
No. 111 Jalan Puteri 5/7
Bandar Puteri
47100 Puchong
Selangor
Malaysia


[email protected]
Malaysia: +603 80 6000 20

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi PIIC - Putra Intelek International College

Berminat melanjutkan pengajian ke PIIC - Putra Intelek International College di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai PIIC - Putra Intelek International College?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail