University banner

Kenapa Life College Malaysia pilihan terbaik?

  • College Life percaya bahawa pendidikan perlu melangkaui pengetahuan bukan sekadar kelayakan di atas kertas sahaja. Matlamat utama mereka adalah untuk menghasilkan pemimpin hari esok yang akan mempunyai keupayaan untuk menjadi lebih pantas, produktif, kreatif, berintegriti, berdisiplin sekaligus pemimpin yang akan menjadi kekuatan dalam membentuk masyarakat yang berwibawa dan berjaya. 
  • Kolej ini diketuai oleh satu pasukan pendidik profesional yang berpengalaman. Ahli-ahli pasukan teras telah memperoleh pengalaman berpuluh-puluh tahun dalam industri pendidikan; terutamanya Lembaga Penasihat Akademik yang terdiri daripada pemimpin-pemimpin terkemuka dalam bidang pendidikan. 
  • Di samping itu, kakitangan sokongan yang komited terlatih sepenuhnya untuk menyediakan persekitaran pembelajaran yang kondusif bagi memastikan setiap pelajar mempunyai pengalaman pembelajaran yang memuaskan; di mana bakat dipupuk dan kemahiran diasah untuk melahirkan pelajar yang benar-benar boleh berdaya saing selepas menamatkan pengajian kelak. 

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Jan,May,Aug
Lokasi Kampus Petaling Jaya
Jumlah Kursus 5 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Kursus & Struktur Yuran

Tutup Lihat lagi

Lokasi Life College Malaysia

Life College Malaysia
Level 1, Block D, Aman Ria
No 3, Jalan PJU 1A/41
47301, Ara Jaya
Petaling Jaya
Selangor
Malaysia


[email protected]
Malaysia: +6019 6080004

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Life College Malaysia

Berminat melanjutkan pengajian ke Life College Malaysia di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Life College Malaysia?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail