University banner

Kenapa Kolej Antarabangsa KFCH pilihan terbaik?

  • Ditubuhkan pada tahun 2010, KFCH International College dibentuk apabila KFC Holdings (Malaysia) Bhd memperoleh Kolej Antarabangsa Paramount di Puchong, Selangor.
  • Kolej ini bertujuan untuk meningkatkan modal insan dalam pengurusan hospitaliti dan restoran di negara ini melalui pengetahuan yang lebih tinggi, etika dan kemahiran komunikasi.
  • Pada tahun 2011, KFCH membuka kampus 2.4 hektar baru di Johor Bahru manakala kampus di Puchong telah dinaik taraf untuk meningkatkan kapasiti pengambilannya. Kampus Johor Bahru dijangka siap menjelang 2015 dan akan dapat menampung 12,000 pelajar setiap tahun.
  • Program pengajian yang ditawarkan pada masa ini adalah beberapa kursus jangka pendek dan diploma. KFCH merancang untuk memperkenalkan program ijazah dalam masa terdekat, dengan bantuan institusi pengajian tinggi lain. Program ijazah yang ditawarkan termasuklah Pentadbiran Perniagaan, Pengurusan Hotel, Pengurusan Restoran, Seni Kulinari, Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Teknologi Maklumat, Pengurusan Pelancongan dan Pengurusan Acara.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Feb,May,Oct
Lokasi Kampus N/A
Jumlah Kursus 5 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Kursus & Struktur Yuran

Tutup Lihat lagi

Lokasi Kolej Antarabangsa KFCH

Kolej Antarabangsa KFCH
No. 1 Jalan Dato' Onn 1
Bandar Dato' Onn
81100 Johor Bahru
Johor
 

[email protected]
Malaysia: +607 360 1800

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Kolej Antarabangsa KFCH

Berminat melanjutkan pengajian ke Kolej Antarabangsa KFCH di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Kolej Antarabangsa KFCH ?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail