University banner

Kenapa Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM) pilihan terbaik?

  • Kolej Hospitaliti & Pengurusan Malaysia (MCHM) ialah kolej hospitaliti yang berkembang maju. Kolej ini mempunyai asas dan sokongan yang kukuh kerana dimiliki oleh sebuah organisasi yang terkenal dan komited, KPJ Healthcare Berhad.
  • Ia menawarkan kursus yang sangat dituntut oleh industri hospitaliti yang berkembang pesat di seluruh dunia. Kolej ini menawarkan kemudahan dan pengalaman pembelajaran terbaik dengan menyediakan pelajar pengalaman kerja sebenar melalui program latihan korporat dengan kerjasama KPJ Healthcare Berhad dan kumpulan syarikatnya.
  • Kolej Hospitaliti & Pengurusan Malaysia mempunyai akses kepada pelbagai sumber KPJ Healthcare dan Kumpulannya dalam membangunkan pelajar\nya
  • Pelajar yang mendaftar di kolej ini mempunyai kelebihan pembelajaran daripada ahli akademik yang pakar dalam bidang masing-masing dan mempunyai hubung rapat dengan industri.
  • Salah satu ciri unik program ini ialah penempatan pelajar di hotel dan restoran terkemuka di mana kemahiran praktikal dipertingkatkan dan diberi nilai yang sangat besar dalam situasi kehidupan sebenar.
  • Program berstruktur dan diiktiraf oleh industri. Kolej Hospitaliti & Pengurusan Malaysia bersama KPJ Healthcare Berhad komited dan bersemangat ke arah menyediakan peluang kepada semua orang, lepasan sekolah muda serta orang dewasa yang bercita-cita tinggi untuk bekerja dan memperoleh pengetahuan yang luas dan kemahiran yang amat diperlukan untuk masa depan yang lebih baik dan bermakna

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan Feb,May,Oct
Lokasi Kampus Johor Bahru
Jumlah Kursus 5 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Kursus & Struktur Yuran

Tutup Lihat lagi

Lokasi Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM)

Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM)
No. 1, Jalan Dato' Onn 1, Bandar Dato' Onn
81100 Johor Bahru
Johor


[email protected]
Malaysia: +607 360 1800

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM)

Berminat melanjutkan pengajian ke Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM) di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Malaysian College of Hospitality & Management (MCHM)?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail