University banner

Kenapa Kolej Cosmopoint pilihan terbaik?

  • Kolej Cosmopoint ditubuhkan pada tahun 1991, dengan 11 kampus yang terletak di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak, untuk memenuhi keperluan pendidikan masyarakat.
  • Selama bertahun-tahun, institusi ini telah melahirkan lebih daripada 100,000 graduan di seluruh negara. Institusi ini menyediakan pendidikan berkualiti berdasarkan pengalaman dunia nyata untuk membimbing pelajar tempatan dan antarabangsa dalam usaha mencapai kecemerlangan akademik.
  • Pada masa ini Cosmopoint College menawarkan program berkaitan industri yang merangkumi IT, Pengurusan Perniagaan, Seni Kulinari, Multimedia, Reka Bentuk Komputer, Pengurusan Pelancongan dan banyak lagi.
  • Kolej Universiti Metropolitan Kuala Lumpur (KLMUC) dan Cosmopoint College (CC) adalah ahli Kumpulan Cosmopoint, sebuah syarikat yang mantap dengan lebih daripada 25 tahun pengalaman dalam menyediakan pengalaman pembelajaran praktikal serta kurikulum pelbagai untuk memenuhi permintaan pasaran semasa.
  • KLMUC terletak di bandar KL dan Cosmopoint College mempunyai 11 pusat di seluruh negara. Kumpulan Cosmopoint adalah ahli ILMU Education Group Sdn Bhd (ILMU), salah satu kumpulan pendidikan bersepadu terkemuka di Malaysia, dengan portfolio pelbagai institusi yang berkhidmat untuk segmen utama: utama, menengah (K-12) dan pasaran pengajian tinggi.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan
Lokasi Kampus Kuala Lumpur
Jumlah Kursus 12 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi Kolej Cosmopoint

Kolej Cosmopoint
Cosmopoint Sdn Bhd,
Level 20, Menara Tun Ismail Mohamed Ali,
No. 25 Jalan Raja Laut,
50350 Kuala Lumpur, MalaysiaMalaysia: +03 2604 6000

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Kolej Cosmopoint

Berminat melanjutkan pengajian ke Kolej Cosmopoint di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Kolej Cosmopoint ?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail