Pelajar dibawah Kemasukan UKM International Degree Programmes (IDP) Layak Memohon Pembiayaan Pendidikan-i Bank Rakyat

Diterbitkan oleh Afterschool.my pada Jul 25, 2019, 02:31 pm

Berita baik kepada anda yang berminat hendak mengemukakan permohonan ke UKM tetapi risau memikirkan jumlah pembiayaan pengajian yang terpaksa ditanggung, hapuskan dilema anda itu kerana pihak Bank Rakyat melalui pembiayaan pendidikan-i menawarkan pinjaman pendidikan kepada anda. 

 

 

Pembiayaan dibawah Bank Rakyat ini akan menampung kos pengajian dan sara hidup serta terbuka kepada pengajian separuh dan sepenuh masa. Jika melalui IDP bagi program ijazah sarjana muda ianya dibawah pengajian sepenuh masa. Untuk menyemak syarat kelayakan, rujuk dibawah :

 

 

Jadi, masalah kewangan bukan lagi menjadi masalah untuk anda tetap mengapai impian masing-masing. Untuk maklumat lanjut tentang pembiayaan ini anda boleh KLIK DISINI. Untuk mengemukakan permohonan bagi pembiayaan ini dibawah UKM, SILA KLIK DISINI

 

Bagi anda yang bersemangat semula untuk memohon ke UKM IDP, anda boleh klik PERMOHONAN KE UKM untuk terus membuat permohonan ke UKM. Kami nasihatkan anda supaya segera buat permohonan sebelum kuota pengambilan bagi kursus pengajian yang anda ingin mohon penuh. Jika sudah penuh, anda tidak akan berjaya dalam permohonan walaupun memenuhi syarat kelayakan. Semoga berjaya!.

BERITA BERKAITAN
Berita Terkini

Perlukan
bantuan?
mailwhatsapp icon