University banner

Kenapa AeU - Asia e University pilihan terbaik?

  • Asia e University (AeU) adalah sebuah universiti antarabangsa yang terletak di Wisma Subang, Selangor. Universiti ini ditubuhkan di bawah Dialog Kerjasama Asia.
  • AeU adalah universiti yang melaksanakan program pembelajaran dalam mod fleksibel dengan pusat pembelajarannya merentasi rantau Asia di negara-negara seperti Malaysia, Indonesia, Vietnam, Kemboja, India, Sri Lanka, Bahrain dan Arab Saudi dan terus berkembang di seluruh negara-negara lain di Asia.
  • Kebanyakan pelajar AeU adalah dalam kalangan pekerja yang tertarik dengan program pendidikan dalam talian yang ditawarkan.
  • AeU yang menawarkan pelbagai program pengajian dibawah 6 fakulti yang dikenali sebagai School of Education & Cognittive Science, School of Management, School of Science & Technology, School of Arts, Humanities & Social Sciences dan School of Graduate Studies. 
  • AeU menawarkan 3 mod pembelajaran yang fleksibel melalui program Pembelajaran Terbuka dan Jarak Jauh, di mana pelajar diberi pilihan mengikuti program akademik dan latihan mengikut kadar dan masa mereka sendiri melalui pembelajaran dalam talian. Selain program di atas, AeU menawarkan tutorial Face to Face dan program pembelajaran campuran (blended learning)

Gambaran Umum

Jenis institusi Universiti Swasta
Pengambilan May,Sep
Lokasi Kampus Subang Jaya
Jumlah Kursus 30 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Lokasi AeU - Asia e University

AeU - Asia e University
Wisma Subang Jaya,
No.106, Jalan SS 15/4,
47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia


[email protected]
Malaysia: +603 2785 0000

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi AeU - Asia e University

Berminat melanjutkan pengajian ke AeU - Asia e University di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai AeU - Asia e University?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail