University banner

Kenapa Kolej Penisula pilihan terbaik?

  • Kolej Penisula dahulunya dikenali sebagai Kolej ALC adalah kolej pendidikan tinggi dengan reputasi yang kukuh dan sejarah 20 tahun menyampaikan program Perniagaan dan Perakaunan.
  • Kolej ini kini mempunyai 2 cawangan, satu di Klang, satu di Shah Alam di mana ia menawarkan diploma pengajian sendiri dan mendahului ijazah dari University of Gloucestershire, UK.
  • Baru-baru ini, mereka merancang untuk memindahkan Kolej Klang sedia ada dengan membuka sebuah kolej di Straits Quay, Pulau Pinang, dan membina 5,000 kampus pelajar di Batu Kawan.
  • Kebenaran telah diperolehi untuk memperkenalkan kelayakan dalam Logistik dan beroperasi dari Januari di Straits Quay. Sebagai sebahagian daripada perkembangan yang berterusan kolej dengan nama perubahan menjadi Semenanjung College, kebenaran untuk perubahan ini baru sahaja diberikan.
  • Di samping itu, satu perjanjian bakal ditandatangani dengan universiti U.K. yang lain dimana akan membolehkan pelbagai subjek lagi ditawarkan.
  • Penisula College merupakan penyedia pendidikan di bawah PKT Group, sedang mencari peneraju / mempercepatkan usaha menyediakan pendidikan berkualiti di Malaysia.

Gambaran Umum

Jenis institusi Kolej Swasta
Pengambilan
Lokasi Kampus N/A
Jumlah Kursus 1 Kursus ditawarkan
Tutup Lihat lagi

Kursus & Struktur Yuran

Tutup Lihat lagi

Lokasi Kolej Penisula

Kolej Penisula
1. The Lighthouse, No 1 One Logistics Hub, Persiaran Sungai Hampar, Section 32, 40460 Shah Alam, Selangor.  
2. City Campus, Klang Parade 2112, Jalan Meru, 41050 Klang, Selangor.  


[email protected]
Malaysia: +603 516 11524

Sila isi maklumat dibawah untuk menghubungi Kolej Penisula

Berminat melanjutkan pengajian ke Kolej Penisula di Malaysia?

logo
Kaunselor kami akan membantu anda memilih kursus pengajian yang bersesuaian dengan kelayakan akademik anda. Isi maklumat dibawah untuk mendapatkan khidmat nasihat secara PERCUMA.
Talk to us

Ada pertanyaan?

Hendak ketahui lebih lanjut mengenai Kolej Penisula ?

Institusi lain yang mungkin anda berminat

Perlukan
bantuan?
mail