Senarai Kerjaya Lulusan SPM yang Boleh Dipohon Tanpa Memerlukan Pengalaman & Terjamin Masa Depan!

April 14, 2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tamat SPM melanjutkan pengajian itu merupakan impian tetapi bagaimana pula dengan mereka yang mungkin kurang berkemampuan atau mempunyai tanggungan dan mahu terus bekerja dahulu?.

 

spm

 

Memang banyak peluang pekerjaan yang ditawarkan tetapi masalahnya bekerja dalam sektor manakah yang memang bakal menjamin masa depan selain tetap berpeluang melanjutkan pengajian ke peringkat lebih tinggi termasuk ke luar negara secara percuma?. Tambahan pula tidak memerlukan pengalaman langsung!.

 

21newb_1

 

Jawapannya tentulah bekerja dalam sektor awam kerana banyak kelebihan yang bakal diperolehi oleh seorang penjawat awam. Antaranya adalah :

 

 

cuti-bersalin

 

Jadi jawatan apa yang ditawarkan untuk lepasan SPM ini?. Berikut kami kongsikan keseluruhan jawatan yang boleh dipohon bagi lepasan SPM.

 

 

995-1024x640

 

Kepada anda yang berminat untuk memohon walaupun tidak memiliki sebarang pengalaman wajib memenuhi syarat kelayakan yang ditetapkan iaitu :

 

 

seberapapantas

 

Layakkah anda?. Kepada yang hendak mengetahui bidang tugas dan gaji setiap jawatan yang disenarai di atas boleh klik disini. Jika anda berminat untuk memohon boleh klik disini untuk terus ke portal permohonan SPA8i dan buatlah permohonan. Semoga berjaya!.

Log Masuk