Menangi Tiket ke Konsert UTP's Tapestry of Colors & Berpeluang Menyaksikan Persembahan Artis Kegemaran Anda, Dayang Nurfaizah! | Afterschool.my

Menangi Tiket ke Konsert UTP’s Tapestry of Colors & Berpeluang Menyaksikan Persembahan Artis Kegemaran Anda, Dayang Nurfaizah!

July 11, 2017
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Adakah anda peminat setia Dayang NurFaizah?. Mahu menyaksikan kehebatan persembahan beliau secara dekat?. Jika ya, kami ada berita gembira untuk anda!. Aftershool menawarkan 15 tiket kepada 5 individu bertuah untuk menonton persembahan artis kegemaran anda itu selain artis jemputan lain, Jyin Poh secara live di Konsert UTP’s Tapestry of Colors.

 

DAYANGNURFAIZAH (1)

 

Konsert yang dianjurkan hasil kolaborasi bersama Yayasan UTP, Alumni UTP dan Dewan Filharmonik PETRONAS ini, bakal dimeriahkan lagi dengan kehadiran lebih daripada 200 pelajar dari pelbagai negara!. Konsert gemilang ini akan diadakan seperti berikut :

 

DATE utp

 

Bagaimana cara untuk anda memenangi tiket ini?. Ikuti 4 langkah mudah dibawah :

 

Langkah 1 :

 

Like kami di Facebook & kongsikan berita ini di akaun facebook anda dengan hashtag #afterschoolGTG

 

Langkah 2 :

 

Ikuti kami di Instagram

 

Langkah 3 :

 

Pastikan anda mendaftar bersama afterschool.my. Jika belum mendaftar, sila klik untuk “daftar sekarang” di akhir artikel!.

 

Langkah 4 :

 

Selesai mendaftar, sila klik disini & klik “Sertai Sekarang”.

 

Mudah bukan?. Sertailah sekarang dan jadilah individu bertuah yang memenangi tiket ke konsert gilang-gemilang ini! & jumpa anda disana!.

 

UTP KOLABORASI

 


Peperiksaan Hari Isnin adalah
Kimia I, II dan III

Dapatkan soalan ulang kaji SPM + soalan percubaan secara PERCUMA.

Log masuk akaun anda

Daftar Akaun