Advertise | Afterschool.my

7,000,000+
Laman dilawati

1,000,000+
Pengunjung yang Pelbagai

100,000+
Berhubung terus dengan pelajar

Capai Objektif Anda Menerusi Afterschool.My

Dapatkan Data yang Berkualiti

Pelajar konsisten meninggalkan maklumat peribadi mereka ketika mengemukakan pertanyaan mengenai kursus atau institusi yang diminati. Semua maklumat yang berkaitan akan dihantar terus kepada anda sekiranya pertanyaan tersebut berkaitan dengan institusi anda.

Promosikan Kursus di Institusi

Sekiranya anda adalah pelanggan kami, semua kursus atau apa sahaja berkaitan dengan insitusi anda akan diletakkan dalam senarai keutamaan kami.

Tingkatkan Jenama Institusi

Kami sebagai rakan kongsi anda akan membantu meningkatkan jenama institusi anda dengan mempromosikannya di dalam laman web dwibahasa kami dan juga di Media Sosial.

Membantu Mengenal Pasti Audien Secara Efektif

Atas Talian

Afterschool.my mempunyai maklumat terkini mengenai kursus dan institusi di Malaysia. Maklumat ini boleh didapati dalam kedua-dua versi laman web kami iaitu bahasa Inggeris dan BM. Kami juga menyediakan panduan peribadi kepada pelajar melalui sesi Soal Jawab. Dengan maklumat ini telah membuatkan kami terus popular dalam kalangan pelajar yang mungkin bakal melanjutkan pengajian ke institusi anda kelak.

Sekolah

Pasukan School Network Team kami sentiasa berhubung dengan pelajar dari sekolah-sekolah di pusat-pusat bandar seluruh Malaysia. Ini dilakukan melalui ceramah dan pengedaran majalah. Semak Blog Sekolah kami.

Kaunselor

Kerjasama kami dengan Kementerian Pendidikan Malaysia dan Pejabat Pendidikan Daerah (PPD) membolehkan kami untuk berkongsi dengan kaunselor sekolah bagi menyediakan khidmat nasihat yang terbaik kepada pelajar.

Pilih Paltform Periklanan Yang Diminati!

Kenapa Afterschool.my?

Dengan lebih daripada SATU juta pengunjung, Afterschool.my telah disenaraikan sebagai laman web pendidikan No.1 di Malaysia. Kami memenuhi keperluan pelajar-pelajar tempatan dan antarabangsa, membimbing mereka untuk memilih laluan yang tepat sebelum melanjutkan pengajian di Malaysia.

Ketahui lebih lanjut

Afterschool.my SPM Revision Guide

Diterbitkan sejak tahun 2007, kami mengedarkan 100,000 salinan percuma kepada pelajar SPM di sekolah-sekolah terpilih di seluruh negara. SPM Revision Guide ini terdapat dalam salinan keras dan format e-book, jawapan boleh dimuat turun di Afterschool.my.

Ketahui lebih lanjut

Afterschool.my Top Careers

Diterbitkan sejak tahun 2013, kami menyediakan panduan kerjaya yang terbaik pada masa akan datang. Afterschool.my Top Careers boleh didapati dalam bentuk salinan keras dan e-book, kami mengagihkan 10,000 salinan percuma keada pelajar selepas keputusan SPM dikeluarkan.

Ketahui lebih lanjut

Afterschool.my Jom Masuk IPT

Dengan kerjasama Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia, Afterschool.my menyediakan buku dan e-book panduan mendaftar ke universiti awam dan swasta di Malaysia. Afterschool.my Jom Masuk IPT ini boleh didapati dalam Bahasa Malaysia, ia akan diagihkan kepada sekolah-sekolah terpilih dan pada Karnival Jom Masuk IPT 2017 yang diadakan di seluruh negara oleh KPT.

Ketahui lebih lanjut

StarSpecial

Kami menyediakan informasi tambahan mengenai pendidikan tinggi bagi pelajar siswazah dan pasca-siswazah. Segala informasi yang dikongsikan telah diterbitkan dalam The Star, akhbar berbahasa Inggeris No. 1 di Malaysia.

Kursus Pilihan - Kami berkongsi dengan pelajar mengenai pelbagai kursus yang terdapat di Malaysia.

Siswazah - Kami berkongsi dengan pelajar mengenai perkembangan terkini dan topik-topik kerjaya untuk lepasan siswazah dalam Malaysia.

Afterschool Malaysiakini Education Portal

Afterschool.my secara rasmi telah bekerjasama dengan Malaysiakini.com sebagai portal pendidikan di laman web berita atas talian paling popular Malaysia No 1 itu. Portal ini menyediakan pelbagai topik pendidikan meliputi semua peringkat pendidikan, bermula dari sekolah rendah hingga ke peringkat pascasiswazah.

Ketahui lebih lanjut

Kertas Selasa adalah
Fizik I, II & III

Dapatkan soalan ulang kaji SPM + soalan percubaan secara PERCUMA.

Log masuk akaun anda

Daftar Akaun